ett fullkomligt kaos

happ. gårdagens träning var inte alls kul. jag verkligen hatar att få spela på nya positioner varenda jävla vecka. jag är BACK, fatta, back, b-a-c-k! jag vill inte vara någonting annat. sådetså. sen skiter jag i om jag blir bänkad resten av säsongen. kanske. eller. ah, annars kan jag ju sluta. tråkigt. men vafan gör man?

idag ska jag träffa elin. hon ska sola och jag ska titta ^^
eheheh. ska till mor min ikväll också.
ladda inför matchen imorn!ett år idag madamé </3
jag saknar dig sjukt mycket

don't you fake it

snart dags för träning. den här dagen har vart seg och jag vill egentligen bara lägga mig ner och sova. det regnar ute, vilket är riktigt tråkigt. menmen, sån tid nu liksom. oh fan! jag kollade ju på fel klocka. klockan under tv:n går ju fel. vilket betyder att det är rätt så lång tid kvar tills träningen börjar. h e l v e t e

aja. alex is here. ska nog busa lite med skitung'n!

tjarrrå

nobody said it was easy

filmen var great! så jävla bra. jag bara älskar sexandthecity!

ouw, det sägs att någon har hoppat framför tåget.. igen. jag vill inte tro på det, och jag tänker inte tro på det. inte än i alla fall. jag är så jävla trött på't. varför ska det vara såhär? varenda jävla år, vid den här tiden så är jag så jävla orolig. jag vill inte känna den där känslan igen, att höra någon berätta för en att en vän har valt att lämna jorden. det gör så ont. man känner sig så värdelös, sviken, arg och ledsen. nu känner jag att jag gör en stor grej av det här, men jag måste få ur mig det. för att det finns nog inget värre än att mista en vän. happ. nu ska jag typ sitta och be för att det bara är falska rykten.

godnatt
´ l.b