elephant in the room

god fortsättning och så!
julafton har alltid kännts lite sådär. det ska åkas hit och dit och man ska hinna med varenda släkting på en och samma dag. det blir lite mycket när man har skilda föräldrar och det blir lite mer stressigt nu när jag har en extra familj att vara hos. men det blev en bra dag trots allt. kändes inte riktigt som julafton då vi inte åt så mycket julmat och det var ingen snö ute. men många fina människor och fina julklappar blev det!

igår spenderade jag kvällen med två fina vänner! vi kollade på film och snackade lite bajs. det var längesen vi bara umgicks sådär utan att dricka. det behövdes! riktigt roligt var det :)

sitter hemma i örsta med lite hemlängtan. det blir jobbigt att vara här fler dagar då vi inte har ett hem där vi kan vara för oss själva. men men. nu är det bara två nätter kvar i eskilstuna och sen drar vi hem och laddar inför nyår! kommer att bli så sjukt bra!!

nu ska jag mysa lite med mina syskon innan det är dags att sova. imorgon ska lägenheten fotograferas och vi ska springa runt lite på stan. kvällen vet jag inte hur vi/jag ska spendera än, men det blir nog bra!


away she flies

fan så skönt det är med jullov!!
synd bara att gå runt och ha massa ont
men ändåååååååååå

idag ska det bakas
och sen träffa småsyskonen
och sen lite spel och mys med marcus och sara

tummen upp där va!

some broken ribs

gav slagstagänget en liten surprise igår när vi dök upp på julfesten!
väldigt trevlig kväll var det
bröt dock ett revben när jag och johan bestämde oss för att bråka om ett par chips
inte riktigt okej.. men men
så idag ligger jag i sängen och har cpont
tur att jag har min lilla åsa som hjälper mig