alla olika, alla lika

KLICKA OCH LYSSNA

jag gillart, du också :)

när hela världen står utanför

var lite besviken efter att ha kollat klart på filmen. vet dock inte varför, för att den var ju inte dålig. men det kändes som om att filmen var alltför kort. jag ville se meeer!!!

var med mor min på stan. fick/köpte skor och strumpbyxor. sen stack jag hem och blablablabla. stack iväg till skolan, helt i onödan, lektionen var inställd. men inte fan fick man något veta. aja. fick lite skavsår också, m'm'm. sen hemmåt, igen. farfar ringde - telefonen var finished :o snabbt som fan ju, lämnade in den för en vecka sen typ. men den funkar! så nu kan ni ringa och smsa till mitt comviq-nummer igen. yeyeyeah!

okej, jag kanske inte är den som man, som man ska va.
och jag kanske inte är den du helst av allt vill ha.
men jag är nog lite grann en sån som du gillar ibland.
och jag erkänner att jag kan tänka mig det ibland.
när hela världen står utanför vem ska jag spela då?
kommer du förstå? vad jag säger då..

vem ska jag spela?
vem ska jag låtsas att jag är?
vad ska jag säga?
vad kommer du tycka om den jag är?


nu ska jag sticka iväg till träningen.
over and out.

i en blå container

sitter och väntar på att morsan ska ringa. syster emmie ska iväg och klippa sig och jag ska underhålla brorsan under tiden. börjar ju ändå kvart i tre idag så.. ska nog träffa jomski också. käka lunch och kolla klart på den där jävla filmen.. asylum, den är inte fresch. vi checkade halva filmen igår och man hade ju lite svårt att sova efter det hah! men det ska nog gå bra att se slutet, det är ju ljust ute så.. haha aja.
ikväll är det träning, men jag ska sitta på sidan och kolla på.bla bla bla.
se den!